22 Aylık Bebek Gelişimi 😍 Bebeğinizin Yirmi İkinci Ayı

Bebeğinizin yirmi ikinci aydaki gelişimine dair bilmeniz gerekenler bilgiler 22 Aylık Bebek Gelişimi başlıklı yazımızda sizleri bekliyor.


22 Aylık bebek gelişimi başlıklı yazımızda, bebeğinizin yirmi ikinci ayındaki gelişimi, gelişim tablosu, kilosu, boyu ve beslenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

22 Aylık Bebek Gelişimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Büyüme basamaklarını hızla tırmandığı gibi merdivenleri de hızla çıkabildiği bir dönem. Ellerini yıkayıp kurulayabilir, rahatça zıplayabilir. Bazı resimleri işaret etmesi ve tanımlaması artık işten bile değildir. Kendini evin yöneticisi hissettiği bir dönem; her şey ve herkes onun etrafında dönmeli, tercihler onun isteğine göre belirlenmeli, her şey onun istediği zamanda olmalı. Kısaca evin hakimi olduğu dönemler. Bu sefer biraz becerilerinden çok beslenmesinden bahsedelim. 22 aylık bebek nasıl beslenir sorusuna yanıt verelim hemen.

Ben Bunu Yemem!

Evet, bunu dile getiremese de böyle bir tavır ile karşılaşırsanız şaşırmayın. Eskiden ayıla bayıla yediği yemekleri artık ağzına sürmek istemeyebilir; favori yiyeceği bir anda nefret ettiği yiyeceğe dönüşebilir. Huyu değişebilir yani bu dönem. Böyle bir durumda ona kesin kurallar koyup zorlamaktan kaçının. Bu işleri daha da zorlaştıracaktır çünkü. Bunun bir süreç olduğunu, geçeceğini unutmayın.

22 Aylık Bebeğin Uyku Düzeni Nasıl Olur?

Artık 13- 14 saatlik uyku düzeninden 12-13 saate geçiş yapabilir. 22 aylık bebek ne kadar uyur sorusunun yanıtını da ortalama 12-13 saat olarak verebiliriz. Gündüz uykusunu tam bırakmaz ama bırakmaya yakın bir süreçtedir, bilginiz olsun.

Ay Ay Bebek Gelişimi Kategorisinde Yer Alan Diğer Yazılar

Joker Mobil Uygulaması
Tüm Bebek Gelişimi Süreçlerinde Yanınızda

Aşı takvimi, uyku müzikleri, mutlu fotoğraflar ve bebeğimin ilkleri gibi Joker Aile Kulübü özelliklerini sizlere sunan; bebek gelişimi döneminde en büyük yardımcınız olacak Joker mobil uygulamasını indirmek için aşağıdaki butona basın.

Joker Uygulamasını İndirin

Makalemizi Faydalı Buldunuz Mu?

Aşağıdaki yıldızlara tıklayarak oyunuzu verin.

Makalemiz okuyucumuzun oyuyla 5 üzerinden puan almıştır.

Beğenmenize Çok Sevindik!

Bizi sosyal medyada takip etmek ister misiniz?

Beklentilerinizi Karşılayamadığımız için Üzgünüz 🙁

Makalemizi geliştirmemize yardımcı olun!


Aşağıdaki formu doldurarak, makalemizle ilgili sorularınızı yazarımıza iletebilirsiniz. Toplam yorum sayısı: 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Joker

Open