Kullanım Koşulları ve Gizlilik Sözleşmesi

  1. blog.joker.com.tr (“Blog”), ATM Dış Ticaret Pazarlama A.Ş. ve iştiraklerinin (“Joker”) çalışanları tarafından hazırlanan bir blogdur.
  2. Blog adresine ve/veya Joker internet sitesinin herhangi bir sayfasına girerek aşağıda belirtilen koşulları kabul etmiş olursunuz. Aşağıda yer alan koşulları kabul etmiyorsanız lütfen bu Blog’u veya ilgili internet sitesini kullanmayınız.
  3. Blog’un kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar ve masraflardan Joker sorumlu tutulamaz.
  4. Blog içerisinde yayınlanan yazılar ve yazılara yapılan yorumlar yalnızca içerik sahibi ve yorum gönderen kişilere aittir. Yazı ve yorumların içeriği doğrudan Joker firmasının ve/veya iştiraklerinin görüş, fikir ve yorumlarını yansıtmamaktadır.
  5. Joker, blog içerisinde yer alan tüm yazıları ve sayfa içeriklerini dilediği zaman, dilediği şekilde değiştirme ya da yayından kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
  6. Blog içerisinde yer alan tüm yazılar, herhangi bir garanti verilmeksizin “olduğu gibi” yayınlanmakta olup, yazıların doğruluğu Joker tarafından garanti edilmemektedir. Sayfa içerisinde yer alan yazıların/bilgilerin olası yanlışlıklarından, eksikliklerinden ya da bu yazılara/bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan ve masraflardan dolayı Joker sorumlu tutulamaz. Özellikle bebek ve çocuk sağlığıyla ilgili olan her türlü yazı, değerlendirme yorum ve fotoğraf; Blog ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik olup, hiç bir şekilde kişinin doktorundan bağımsız teşhis ve tedaviye yönlendirilmesi anlamına gelmemektedir.
  7. Blog’u oluşturan her türlü tasarım ve bunun için gerekli materyaller, bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, Joker’e aittir. Herhangi bir kişi/kuruluş, önceden Joker’in yazılı iznini almadıkça, Blog’un belli bir kısmını başka bir web sitesinde kullanamaz veya Blog’a başka bir web sitesinin bağlantısını kuramaz.
  8. Bu Blog, blog.joker.com.tr’ye ait olmayan, üçüncü şahısların sahip olduğu ve yine bu şahıslarca işletilen internet sitesi, forum, blog ya da sosyal ağ kanallarına bağlantılar ve yönlendiriciler içerebilir. Joker, dış linkler olarak tabir edilen ve ulaşılan bu sayfalarda sunulan yazılı ve görsel içerik, bilgi, ürün ve hizmetler ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
  9. Kamuya açık olan Joker Blog’daki, yazıların altında yer alan yorum alanlarında, yazı ve/veya Joker ile ilgili fikirlerinizi bizlerle ve bu Blog’u ziyaret eden diğer kişilerle paylaşabilirsiniz.
  10. Joker, blog.joker.com.tr adresi üzerinden göndereceğiniz yorumları, blogun konseptine uygun bulmadığı takdirde yayımlamama hakkına sahiptir.
  11. Joker, işbu “Kullanım Koşulları ve Gizlilik Sözleşmesi” hükümlerini dilediği zaman tek taraflı olarak değiştirebilir. Joker’nun değişiklik yaptığı “Kullanım Koşulları ve Gizlilik Sözleşmesi” hükümleri uygulamada yayınlandığı tarihte yürürlülük kazanır.
  12. Kullanım koşulları ve Gizlilik Sözleşmesi Türk kanunlarına tabidir.
Open