Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Travel sistem bebek arabası alışverişi öncesinde bilmeniz gereken her şeyi Joker Satış Geliştirme Uzmanı Ali Gülşen, sizin için kaleme aldı.


Travel sistem bebek arabası ürünleri, birbirinden kullanışlı özellikleriyle birçok ailenin tercihi olmaktadır. Doğumdan itibaren, bebek 15 kilograma ulaşana kadar kullanılabilen travel sistem bebek arabası modelleri, pratik kullanımı ve çok fonksiyonlu yapısıyla ailelere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu yazımızda, Joker firmasında Perakende Satış Geliştirme Uzmanı olarak çalışan Ali Gülşen, internette travel sistem bebek arabası tavsiye arayışı olan ebeveynlere yol gösteriyor ve travel sistem tür bebek arabası ürünleri hakkında bilinmesi gereken her şeyi sizlere paylaşıyor.

Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?

Travel sistem bebek arabası; ana kucağı, portbebe ve oto koltuğu gibi fonksiyonları bünyesinde barındıran ve bebeğin doğumundan itibaren uzun bir süre kullanım imkânı sunan bebek arabası modelleridir. Travel sistem bebek arabası ürünlerinin sahip olduğu bu zengin özellikler, bebeğinizi taşımanız gereken tüm durumlarda size büyük kolaylıklar sağlar.

Travel Sistem Bebek Arabası Ürünlerinin Öne Çıkan Özellikleri

Birçok kullanışlı özelliği bünyesinde barındıran travel sistem bebek arabası modellerini tercih etmeniz için birden çok sebep bulunmaktadır. Bu tür ürünleri tercih sebebi yapan bazı özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Doğumdan itibaren 15 kilograma kadar kullanılabilir olması.
  • Yatış kademelerinin ayarlanabilir olması.
  • 5 nokta emniyet kemerine sahip olması.
  • Doğumdan itibaren 76cm’ye kadar oto koltuğu (ana kucağı) takılıyor olması.
  • Doğumdan itibaren 6. aya kadar portbebeye dönüşebilir veya takılabilir olması.
  • Çift yönlü olarak kullanılabilir olması.
  • İtme kolunun kullanıcıya göre ayarlanabilir olması
  • Gelişmiş süspansiyon sistemlerine sahip olması.
  • Tenteleri uzun ve UVP 50+ güneş korumalı olması.
  • Alışveriş sepetlerinin muadillerine kıyasla daha geniş olması.
  • EN 1888 Avrupa standartlarına göre üretilmiş olması.
  • Kumaşlarının temizlenebilir ve yıkanabilir olması.

İlgili Yazı: Baston Puset Nasıl Seçilir? (Video)

Neden Travel Sistem Modellerini Tercih Etmeniz Gerekir?

Travel sistem bebek arabası modelleri birçok ebeveyne tavsiye ettğimiz ve bebekle yapılacak tüm seyahatlerde size konforlu ve güvenli bir seyahat imkânı sunan taşıtlardır. Hastane çıktığınız andan, bebeğiniz 15 kilograma ulaşana kadar geçen sürede güvenle kullanabileceğiniz travel sistem bebek arabası ürünleri size büyük kolaylıklar sağlayacaktır (bu noktada, hastane çıkışında bir oto koltuğu bulundurma zorunluluğunuz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.)

Travel sistem bebek arabaları, oto koltuğu, portbebe ve bebek arabası fonksiyonlarını bir arada sunduğundan, örneğin arabayla seyahat edeceğiniz sırada, oto koltuğuna çevirerek bebeğinizi güvenle taşıyabilirsiniz. Seyahatinizin sonuna gelip de, bebeğinizi tekrardan bebek arabasıyla taşımanız gerektiğinde, gerekli kurulumu hızlıca tamamlayarak ürününüzü bebek arabasına dönüştürebilirsiniz.

Bebeğin doğumundan 15 kilograma kadar (yaklaşık 3 yaşına kadar) konforlu ve güvenli bir seyahat fırsatı sunan travel sistem bebek arabalarının, bebeğinizin gelişimi ve yaşına göre dönüştürülebilmesi olması kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanan bir özelliktir.

Hangi Model Travel Sistem Bebek Arabasını Tavsiye Edersiniz?

Bildiğiniz gibi, piyasa birbirinden farklı markaya ait, farklı fonksiyonlara sahip bebek arabası modelleri yer almaktadır. Aşağıya, bizzat test ettiğim ve satış sonrasında müşteri memnuniyetinin yüksek olduğunu bildiğim birtakım marka ve ve bu markalara ait modelleri, travel sistem bebek arabası tavsiye arayan ebeveynler için listelemek isterim. Aşağıda tanıtacağım travel sistem bebek arabası modellerinden bütçenize uygun olanı güvenle tercih edebilirsiniz.

Bugaboo Cameleon 3

Dünyaca ünlü Bugaboo markasına ait Cameleon3 model travel sistem bebek arabası, sıra dışı tasarımı, hafifliği ve üstün yetenekleriyle ön plana çıkan bebek arabası modelidir. Hafif alüminyum şasesi, 3 değişik yatış pozisyonu, çift yönlü koltuk kullanımı, 12 farklı kademeye sahip tutma kolu, katlandığında taşıma kolaylığı sağlayan kilit mekanizması ve yüksekliği ayarlanabilir 5 noktalı kemer sistemiyle öne çıkan Bugaboo Cameleon 3 model travel sistem bebek arabasını güvenle tercih edebilirsiniz.

Bugaboo Cameleon 3 Ürününü İnceleyin

Kraft Twist

3 farklı kullanım (taşıma, sallanma ve yatış) özelliğine sahip Kraft markalı Twist model travel sistem bebek arabası, taşıma koltuğu, ana kucağı ve oto koltuğu opsiyonlarının tamamını bünyesinde barındıran bir modeldir. EN 1888 Standardına uygun ve ECE R44/04 sertifikasına sahip Kraft Twist, Grup 0+ bebek arabası kategorisinde yer almaktadır. Katlandığında az yer kaplayan ve desteksiz bir şekilde ayakta durabilen Kraft Twist, iki yönlü ve portbebe olarak da kullanılabilir.

Kraft Twist Ürününü İnceleyin

Pierre Cardin Alias

Ekstra dayanıklı ve hafif özel alaşımlı çift kat alüminyum kasaya ve yüksek kaliteli suni deri dış kaplamaya sahip Pierre Cardin Alias model travel sistem bebek arabası, çift yönlü kullanılabilen ve portbebe ünitesine sahip olan kullanışlı bir bebek arabasıdır. Bebeğinizin gövde ve bacaklarından sabitlemenize yardımcı olan 5 noktalı emniyet kemerine sahip Pierre Cardin Alias, soğuk havalar için ayak rüzgârlığı ve özel fermuarlı tuluma sahiptir. 15 kilogram taşıma kapasitesiyle doğumdan itibaren ortalama 36. aya kadar kullanıma uygundur.

Pierre Cardin Alias Ürününü İnceleyin

En Ucuz Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri Hangileridir?

Hem fiyat hem de kalite olarak ön plana çıkan en ucuz travel sistem bebek arabası modellerinden bazıları aşağıdadır:

CBX Woya

Hem bebek arabası hem de anakucağı özelliklerini bir arada sunan ve doğumdan itibaren 11,5 kilograma kadar kullanım imkânı sunan CBX Woya travel sistem bebek arabası, tek elle katlanabilme ve katlandığında ayakta durabilme özelliğine sahiptir. Ayarlanabilir sırt desteği, 360 derece dönebilen ön tekerlekler ve 5 noktalı emniyet kemer sistemine sahip CBX Woya uygun fiyatıyla ebeveynlerin tercihi olmaktadır.

CBX Woya Ürününü İnceleyin

Sunny Saturn Plus

Sunny Baby Markası tarafından üretilen Saturn Plus travel sistem bebek arabası; çift yönlü ve portbebe olarak kullanılabilen oturma ünitesine, 360 derece dönebilme ve sabitlenebilme özelliğine sahip ön tekerleklere sahiptir. Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen ve tam yatış imkânı sunan sırt bölümüne sahip Saturn Plus travel sistem bebek arabası, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatıyla ön plana çıkmaktadır.

Sunny Saturn Plus Ürününü İnceleyin

İlginizi Çekebilir: Yazlık Bebek Arabası Alışverişinde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Makalemizi Faydalı Buldunuz Mu?

Aşağıdaki yıldızlara tıklayarak oyunuzu verin.

Makalemiz okuyucumuzun oyuyla 5 üzerinden puan almıştır.

Beğenmenize Çok Sevindik!

Bizi sosyal medyada takip etmek ister misiniz?

Beklentilerinizi Karşılayamadığımız için Üzgünüz 🙁

Makalemizi geliştirmemize yardımcı olun!


Aşağıdaki formu doldurarak, makalemizle ilgili sorularınızı yazarımıza iletebilirsiniz. Toplam yorum sayısı: 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ali Gülşen - Perakende Satış Uzmanı
1988 yılında dünyaya gelen Ali Gülşen 2015 yılından itibaren Joker firmasında Perakende Satış Geliştirme Uzmanı olarak görev almaktadır. Bebek arabaları, oto koltukları, seyahat yatakları, ev içi aktivite ürünleri, mama sandalyeleri, beslenme ve bebek gelişimiyle ilgili eğitim ve sertifikalara sahiptir. Ali Gülşen, bilgi ve birikimini siz değerli Joker Blog okuyucularıyla paylaşmaya devam ediyor.
Open