Basılabilir Oyunlarla Çocuklarınızın Boş Vakitlerini Eğlenceye Dönüştürün!


İşten eve döndüğünüzde ya da hafta sonu yaptığınız bir piknik kaçamağında, kâğıda bastırarak yanınızda taşıyabileceğiniz bulmaca oyunları sayesinde çocuğunuzla keyifli bir vakit geçirmeye ne dersiniz? Sizler için hazırladığımız basılabilir oyunları cihazınıza kaydedebilir ve birer fotokopisini alarak bu eğlenceli oyunları çocuğunuzla birlikte oynamaya başlayabilirsiniz.

Kendi Kahvaltını Hazırla!

Bu oyunda amacınız, kendinize mükemmel bir kahvaltı hazırlamak! Favori ekmeğinizi seçin, ve sandviçinizde yer almasını istediğiniz malzemeleri işaretleyin. İşte hepsi bu kadar!

Kendi Kahvaltını Hazırla

Görseli indirmek için tıklayın.

Renkli Dondurmalar

Kim rengarenk bir dondurmayı keyifle yemek istemez ki? Bu oyunumuzda, dondurmaların ve cupcakelerin rakamla işaretlenmiş bölümlerini rakamlara karşılık gelen renklerle boyayın. Rengarenk dondurmalar oluşturmanın keyfini sürün!

Renkli Dondurmalar

Görseli indirmek için tıklayın.

Yolculuk Eğlencesi

Seyahat öncesi hangi eşyalarınızı yanınıza alacağınızı biliyor musunuz? Bu oyunumuzda, öncelikle bavulunda yer vereceği eşyaların adını buluyor ve ardından ayakkabıları uyumlu kıyafetlerle eşleştiriyoruz. Ardından, kahramanımızın evinden hava limanına giden labirent yolda ona yardımcı oluyoruz. Ve son olarak, kahramanımızın bavullarını, dilediğimiz şekilde tasarlıyoruz.

Görseli indirmek için tıklayın.

Melissa & Doug Ürünlerine Göz Atın

Makalemizi Faydalı Buldunuz Mu?

Aşağıdaki yıldızlara tıklayarak oyunuzu verin.

Makalemiz okuyucumuzun oyuyla 5 üzerinden puan almıştır.

Beğenmenize Çok Sevindik!

Bizi sosyal medyada takip etmek ister misiniz?

Beklentilerinizi Karşılayamadığımız için Üzgünüz 🙁

Makalemizi geliştirmemize yardımcı olun!


Aşağıdaki formu doldurarak, makalemizle ilgili sorularınızı yazarımıza iletebilirsiniz. Toplam yorum sayısı: 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Melissa & Doug
Dünyanın en çok satan oyuncak markalarından birisi olan Melissa & Doug markası, genç ve idealist bir çiftin, çocuklar için sağlıklı oyuncaklar üretme hayaliyle ortaya çıktı. 1988 yılından bu yana ahşap puzzlelar, el sanatı oyuncakları, peluş oyuncaklar, kuklalar ve çok daha fazlası üreten Melissa & Doug firmasının bugün tek bir hedefi var: Çocuklara hayal gücünü geliştirmeye teşvik edecek, sağlıklı oyuncaklar üretmek! Bugün dünyanın birçok noktasında milyonlarca çocuğa ulaşan oyuncaklarımızın, çocuklara ilham vermesi, kendilerini keşfetmesi ve neler yapabileceklerinin farkına varması yolculuğunda yardımcı olacağına inanıyoruz! Ürünlerimizi incelemek için tıklayın.
Open