Bebek Oto Koltuğu Nasıl Seçilmelidir?


Bebeğinizle yapacağınız araç seyahatlerinde güvenlik konusu oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Araçla yapacağınız seyahatlerde bebeğinizin güvenliği için kullanabileceğiniz ürünlerin başında da bebek oto koltuğu ürünleri gelir. Bu videomuzda, Joker Satış Danışmanı Mahmut Can, bebek oto koltuğu nasıl seçilmelidir sorusuna yanıt veriyor.

Makalemizi Faydalı Buldunuz Mu?

Aşağıdaki yıldızlara tıklayarak oyunuzu verin.

Makalemiz okuyucumuzun oyuyla 5 üzerinden puan almıştır.

Beğenmenize Çok Sevindik!

Bizi sosyal medyada takip etmek ister misiniz?

Beklentilerinizi Karşılayamadığımız için Üzgünüz 🙁

Makalemizi geliştirmemize yardımcı olun!


Aşağıdaki formu doldurarak, makalemizle ilgili sorularınızı yazarımıza iletebilirsiniz. Toplam yorum sayısı: 2

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Biz oto koltugumuzu mağazanızdan satın aldık. Bize cybex marka, ön barı olan, aracın emniyet kemerine bağlanan oto koltuğu tavsiyesinde bulundu yetkili arkadaş. Biz de yetkilinin tavsiyesine istinaden bu ürünü tercih ettik ve 1 yıl önce yaklaşık 1500 lira ödedik. Ancak hic memnun değiliz. 1 yıl olmasına rağmen bir türlü alıştıramadık acayip terletiyor ve çocuğu çok bunaltıyor. Hiç memnun değiliz üründen keşke daha güzel bir yönlendirme yapılsaydı çok pişmanız. Ayrıca yanlarındaki darbe önleyiciler basit bir silikonla yapıştırılmış daha ilk kullanımda çıkmıştı. Defalarca yapıştırıyoruz tekrar çıkıyor.

    1. Merhaba Aycan Hanım,

      Öncelikle yaşamış olduğunuz problemden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

      Oto koltukları, sürüş güvenliği açısından yanmayı geciktiren kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. Bu durum tüm marka ve modellerde standarttır. Bu tür ürünlerin uzun süreli kullanımında bebeğin terleme durumuna göre, 1 – 2 saatlik aralıklarla, çocuğun araç koltuğundan çıkarılması gerekir. Bu şekilde terleme durumunun önüne geçmeniz mümkündür.

      Öte yandan, ürünün, darbe önleyici kısımlarındaki problemle ilgili olarak, size en yakın Joker Baby Mağazası‘nı ziyaret ederek destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

      İyi günler dileriz.

Joker

Open