05-08 TEMMUZ JOKER BABY INSTAGRAM YARIŞMA KOŞULLARI

YARIŞMA KATILIM KOŞULLARI

  • Bu yarışma 05.07.2022 ve  08.07.2022 (saat:23.59) tarihleri arasında ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş tarafından düzenlenmektedir.
  • Katılımcılar, yarışmaya  katılmakla Yarışma Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. Yarışma Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Yarışma, 05.07.2022 ve  08.07.2022 ( tarihleri arasında ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş’ne ait @jokerbabytr Instagram hesabı üzerinden yapılacaktır.

5 kişiye ;

Mochi Göğüs Pompası

Hediye edilecektir.

  • Katılımcılar aşağıda yazılı Yarışma Katılım Koşulları’nı yerine getirmeleri halinde yapılması gerekenler;
  • @jokerbabytr  Hesabını Takip Etmek
  • Bir Arkadaşı Etiketlemek
  • Yarışma neticesinde şanslı takipçiler profesyonel Instagram çekiliş programı tarafından belirlenecek ve toplamda 1 kişi ödül kazanacak olup, kazanan şanslı takipçiler 08 Temmuz Cuma saat 11:00’da @jokerbabytr Instagram sayfasında açıklanacaktır.
  • Yarışma sonuçları açıklandıktan sonraki stok durumuna göre çekilişe konu ürün renk ve model olarak çekiliş görselinden farklılık gösterebilir. Ancak bu durumda yarışma kazanan kişilere yarışmaya konu ürünün TL değeri aynı olan başka bir ürün ya da hediye çeki temin edilebilir. Yarışma neticesinde ödülü kazanan katılımcılar bilgilerini 10 gün içerisinde ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş’ne iletmemeleri durumunda haklarını kaybeder ve kazanmış oldukları ödül hakkı yedek talihliye geçer.
  • Yarışma sonucunda ödülü kazanan 5 katılımcıyla Instagram’da bulunan direkt mesaj yolu ile iletişime geçilecektir. Bu kişilerden istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik, yanlış olması ya da bu bilgilerle katılımcıya ulaşılamaması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. sorumlu değildir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. gerekli hallerin oluşması halinde katılımcılarının kimliğini gerekli kurum ve kuruluşlara ibraz eder. Katılımcılar tarafından tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, yarışmanın katılımı tamamlanmamış sayılır ve başvuru geçersiz kabul edilir. Bu durumdaki katılımcılar yarışmayı  kazandıkları gerekçesi ile herhangi bir hak iddia edemezler. ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. katılımcıların yarışmaya katılım uygunluğunu doğrulama ve yarışmaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar. Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz. Aynı katılımcının yarışmaya farklı hesaplardan katılarak 2 kez hediye kazanması halinde ilk kazandığı ürün esas alınarak yalnızca 1 ürün hediye edilir.
  • ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. katılımcıların ad, soyad ve fotoğraflarının uygulama için kullanımı ve yayını ile çekiliş için gönderilen fotoğrafların ve metinlerin her türlü basında, reklamlarında ve internet mecralarında kullanımı ve yayını haklarına sahip olur. Katılımcılar fotoğraflarla ve metinlerle ilgili her ne isim altında olursa olsun telif hakkı talep etmeyeceklerini peşinen kabul ederler. Katılımcılar tarafından ulaştırılan fotoğrafların ve metinlerin Sınai Mülkiyet Kanunu, Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerince mevzuata aykırılık teşkil etmesi halinde ya da üçüncü şahısların haklarını ihlal etmesi halinde tüm sorumluluk katılımcılara aittir.
  • Katılımcıların yarışmaya katılırken kullandıkları fotoğraf ve metinlerde genel ahlaka aykırı olan, hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz içerikler ile 3. kişiler ve/veya markalar hakkında hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar olması halinde paylaşım içerikleri sayfadan kaldırılacaktır.
  • Katılımcılar içeriği hukuka ve genel ahlaka aykırı, hakaret niteliğinde olan, aşağılayıcı, pornografik, ırkçılık, nefret, şiddet, cinsel taciz ve benzeri nitelikte (burada sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla) suç olabilecek/suçu teşvik eden veya ulusal ve uluslararası kanunları ihlal eden her türlü içerikten dolayı içerik sağlayıcının itibarını, güvenirliğini sarsacak, iş ve eylemlerine zarar verebilecek fotoğraf ve metin göndermemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, nakde çevrilemez. Kazananlara ödülleri, kimlik ibrazı ile teslim edilir. Teslim alınmayan ödüllerden ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. sorumlu değildir.
  • Çeşitli yöntemlerle haksız bir şekilde avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar ödüle hak kazanamayacak olup, ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.’ nin bu kapsamda yasal işlem başlatma ve doğacak tüm zararlarının tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. çekilişe katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden veya her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb…) doğabilecek sorunlar ile katılımcıların bilgisayarlarına yetkisiz erişim vb. durumların olması sebebiyle doğabilecek sorunlardan ve zararlardan sorumlu tutulamaz.
  • Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.’ nin ticari defterleri ve tüm kayıtları kesin delil teşkil edecektir.
  • ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş.’nin yarışma herhangi bir zamanda sonlandırma ve yarışma şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu yarışmaya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

 

  • ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
  • Yarışma Katılım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse; söz konusu madde dışındaki tüm maddeler geçerliliğini ve uygulanabilirliğini korur.
  • ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler  yarışmaya hiçbir surette katılamazlar, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez.
  • Yarışmaya yurt dışında ikamet edenler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
  • Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması halinde ödüle hak kazanılmış olsa dahi ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve bu kapsamda herhangi bir tazminat talep edilemez.

Katılımcı, ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA A.Ş. internet sitesinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

Open